TeamPower BV is een ervaren, dynamische en gedreven organisatie die zich bezig houdt met het uitzenden van personeel in alle takken van het bedrijfsleven. Om dit te doen, coördineren wij ons over de belangen van de werknemers en opdrachtgevers, waarbij de veiligheid vooropgesteld is. Het geen bijdraagt ​​aan een gezonde samenwerkingsverband tussen werkgever en werknemer. 

TeamPower BV heeft over gediplomeerde werknemers die veel ervaring hebben. Deze ervaren werknemers zijn het gezicht van ons bedrijf en dragen enorm bij ons succes. Daarvoor heeft TeamPower BV ook een enorm aantal werkzoekenden in haar database die uw team kan versterken. Kan u helpen met het zoeken naar de juiste werknemers. 

TeamPower BV beschikt over over de volgende certificaten: 

• Gecertificeerd volgens de Normering Arbeid: NEN 4400-1
• Gecertificeerd volgens de nieuwste versie van de VCU
• Geregistreerd bij de CICERO 

Wanneer u kiest voor vasthouden aan uw selectie, neemt u deel aan selectie. 
Onze grote database, wij wij verwachten dat jullie een passende werknemer voor uw bedrijf vinden. Wij zien er ook uit naar u als partner te kunnen gegeten. 

Bent u geïnteresseerd in ervaren personeel, maar heeft u niet de benodigde tijd voor selectieprocedure? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan van bel naar 0614710487 wij kunnen u voor de taak bespreken.

Schrijf je in